TEHNIČKI FAKULTET „MIHAJLO PUPIN”: Prijem za brucoše

Nova školska 2019/2020. godina, počela je danas na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin” svečanim prijemom za 250 brucoša. Njima se obratila prof. dr Dragica Radosav, dekanka Fakulteta.

– Odabrali ste fakultet čija se diploma prepoznaje u svetu. Znanje koje ćete ovde sticati, uz praksu, jeste u skladu sa potrebama svetskih kompanija, i to kada je reč o svim studijskim programima. U prilog tome je i stručna praksa koja se organizuje ne samo u Srbiji, već i u Mađarskoj, Bugarskoj, Kini, putem programa CEPUS i Erazmus” koji su namenjeni studentima. Uz sve to, na Fakultetu je aktivan i Studentski parlament, imate biblioteku sa bogatim knjižnim fondom, Internet kafe…

Studentima su predstavljeni prodekani, Vasilije Petrović, Višnja Manojlović i Sanja Stanisavljev. Takođe, predstavljeni su i šefovi katedri – Ivana Berković, Dragana Glušac, Jasmina Pekez, bogdana Vujić, Vasilije Petrović, Dejan Đorđević, Eleonora Desnica i Momčilo Bjelica, koji je posle svečanosti, održao novim studentima prvo predavanje, iz matematike.

  1. Bečejac

Foto: D. Petrović