TURNIR U BASKETU „3 NA 3“: Uzbudljvi mečevi, finale u subotu

Već prvog dana takmčenja u basketu „3 na 3“ u naselju „4. juli” viđeni su izuzetno kvalitetni i zanimljivi dueli. Kako organizatori najavljuju, ukoliko ne dođe do pomeranja zbog vremenskih neprilika, finale će biti na programu u subotu u 17.15 časova.

DSC08015

Tokom prvog dana turnira, u sredu, prisutan je bio veliki broj gledalaca, ljudi iz sveta sporta, kao i predstavnika Mesne zajednice i Lokalne samouprave.

DSC08021

MZ Dositej Obradović zaslužuje da ima jedan turnir koji će biti tradicionalan u narednim godinama, kazao je Darko Karan, predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine.

Prelepi su tereni u ovom naselju. Ovaj turnir je samo uvod što se tiče košarke u našem gradu, naredne godine očekuju nas izuzetno kvalitetni basket turniri, kao i jedan kvalifikacioni meč reprezentacije Srbije, Evropsko prvenstvo za žene, a ponovo smo u pregovorima za organizaciju finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, tako da Zrenjaninci mogu da očekuju mnogo što se tiče košarke – rekao je Karan.

U ovoj Mesnoj zajednici uskoro će biti završen i teren za odbojku na pesku i teren za tenis, najavio je Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

D. Petrović