TURNIR U MALOM FUDBALU: „Poslastičarnica Stella“ pobednik

Ekipa „Poslastičarnica Stela“ pobedila je na trećem Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Radovan Raša Stanisavljev“. Drugo mesto zauzeli su „Burazeri“, a treće „Tozini tigrovi“. Pobednička ekipa dobila je nagradu od 5.000 dinara, plus golmanske rukavice, štucne i pehar, dok je drugoplasiranima pripalo 3.500 dinara. Trećeplasirana ekipa dobila je 2.500 dinara. Na turniru se takmičilo 12 ekipa, a nadmetanje je održano u subotu i nedelju (27. i 28. maj).

– Zadovoljni smo kako je prošao turnir,  drago nam je što smo nastavili tradiciju organizovanja ovog takmičenja. Sledeće godine organizovaćemo ga 4. put, jer želimo da turnir postane i ostane tradicija u Zrenjaninu. Svim ekipama se zahvaljujem i čestitam što su učestvovale, a posebno čestitam timovima koji su zauzeli prva tri mesta – rekao je Svetozar Stanisavljev koji je, uz Nikolu Vratnjana, bio organizator turnira.

Za pobednicku ekipu igrali su: Nikola Lončarski, Nikola Protić, Igor Aranitović, Nikola Markov, Đan Luka Đukić, Milan Bojicć Nemanja Ratković, Dejan Vasić, Aleksa Škorić, Kosta Subu, Ervin Ferenci, Dino Selima.