U SUBOTU U KULTURNOM CENTRU: Godišnji koncert KUD „Pionir”

Pesmom i igrom od Vojvodine do Makedonije” naziv je godišnjeg koncerta Kulturno umetničkog društva  GIK „Banat-Pionir“ koji će se održati u subotu, 14. decembra u velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 17:30 časova.

KUD GIK „Banat-Pionir“ Zrenjanin osnovan je 1976. godine. Kako navode u „Pioniru” od samog početka rade amaterski, a kroz muziku, igru i pesmu, razvijaju i propagiraju folklor svih naroda i narodnosti koji žive na našim prostorima. Program KUD-a je izvoran, raznovrstan, dinamičan i popularan.

-Program prezentujemo u našem gradu, okolini, širom Srbije, Evrope i sveta. Svojim programom promovisali smo Grad kako u kulturnom tako i u turističkom pogledu, a naš festival „Lala” u saradnji sa Turističkom organizacijom, Kulturnim centrom uz pomoć Lokalne samouprave doprineo je da gradska manifestacija „Dani piva” bude poznata  širom sveta. Za celokupan naš amaterski rad, do sada, dobitnici smo mnogobrojih nagrada i priznanja kako domaćih tako i inostranih – kaže Radovan Rača Moldovan, koji već decenijama vodi „Pionir”

Cena karte je 250 dinara. Karte su u prodaji  na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

Dodatne informacije o prodaji karata na 023/566-712.

M.Ml

Foto: Arhiva KUD-a ,,Pionir,,