UMESTO NA TRGU: Uskršnji festival putem interneta

Sada već tradicionalni Dečji festival Uskršnje jaje“, ove godine, zbog aktuelne situacije, neće u suboti biti održan na glavnom grdskom trgu. Međutim, organizator festivala, Udruženje Vratimo deci radost u pokretu” potrudio se da deca ipak ne budu uskraćena za radost druženja. Uskršnje jaje 6″ biće organizovano na način koji je primeren uslovima vanrdnog stanja.

Ove godine smo svi učesnici festivala na daljinu“. Zajedno ćemo pevati, igrati, recitovati iz naših domova. U ovim uslovima neće biti naših tradicionalnih takmičenja i nagrada. Želimo da na ovaj način, on lajn, podelimo radost uskršnjih praznika. Pozivamo roditelje, decu i sve one koji žele, da nam pošalju snimke (u mesindžeru) do petka, 17. aprila do 18 časova). Da nam upute poruku, da recituju, igraju, pevaju,da pokažu kako farbaju jaja u svojim domovima – kažu Sanja Milojević i Slobodanka Stevanović iz Uduženja „Vratimo deci radost u pokretu” .

Snimci će biti objavljivani u subotu, 18. aprila od 11 časova i mooći će da se vide na profilu seka sanja“. Biće to, ujedno, prvi zrenjaninski on lajn festival.

Čuvajte se, ostanite kod kuće i gledajte naš festival 18. aprila sa početkom u 11 časova – poručuju iz Udruženja.

M.B.

foto: arhiva