USPEH STONOTENISERA NA TURNIRU U SUBOTICI

Dva zlata i srebro za Banatove igrače

Tradicionalni 43. Memorijalni turnir „Viljem Harangozo” i ove godine je u organizaciji STK Spartak održan u Subotici. U konkurenciji seniora nastupilo je više od 40 takmičara. U veoma jakoj konkurenciji zlatno odličje i pobednički pehar pripao je stonoteniseru Banata Dimitriju Levajcu. On je u finalu rezultatom 4:1 savladao klupskog druga Iliju Majstorovića.
Treće mesto su podelili Stefan Kostadinović (Spartak) i Nikola Strugarević (Crvena zvezda). U igri parova trijumfovao je dubl Banata. Ilija Majstorović i Dimitrije Levajac su, posle velike i neizvesne borbe bili bolji od Kostadinovića i Halasa iz Spartaka (3:2). Igrači Stenesa Nemanja Đilas i Marko Popović su stigli do četvrtfinala. Onim što su njihovi igrači postigli u Subotici bili su prezadovoljni treneri Dragan Klajić i Žarko Zakić.
– Još jednom su naši stonoteniseri potvrdili visoku klasu. Drago mi je što su osvojili dva zlata i dobrim partijama najavili uspešan nastavak u ovogodišnjem prvenstvu – ističe Dragan Klajić šef struke Banat.
Ž. Cvetić