UVOĐENЈE U VOJNU EVIDENCIJU: Poziv za regrute

Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin otpočeo je pozivanje svih lica muškog pola, rođenih 2001. godine i starijih, koja nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave u Centar, u ulicu Gundulićeva bb.
Regruti sa teritorije Opštine Žitište treba da se jave opštinskoj kancelariji Žitište, u ulici Cara Dušana broj 15, a oni sa teritorije Opštine Sečanj treba da se jave u ulici Vožda Karađorđa broj 69. Regruti sa teritorije Opštine Nova Crnja da se jave u opštinskoj kancelariji Nova Crnja, u ulici JNA 110. Oni sa teritorije Opštine Novi Bečej treba da se jave u opštinskoj knacelariji, u ulici Maršala Tita broj 66.
Uvođenje u vojnu evidenciju obavljaće se svakog radnog dana od 9 do 15 časova za Grad Zrenjanin, a u vremenu od 9 do 13 časova svakog drugog utorka i četvrtka za Opštinu Novi Bečej. Opština Nova Crnja uvodi regrute u vojnu evidenciju svakog utorka, svake srede se to čini u Opštini Sečanj, a svakog petka u Opštini Žitište.
Uvođenje regruta u vojnu evidenciju obavljaće se u periodu od 14. januara do 28. februara ove godine. Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu na uvid ili neku drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet.

S.V.