VATERPOLISTI PROLETERA UBEDLjIVO SAVLADALI MLADOST

Korak bliže eliti

U drugom kolu Prve B lige rezultatom 21:2 (3:1, 5:0, 4:1, 9:0), zrenjaninski vaterpolisti savladali su pančevačku Mladost. Proleter je bio dominatan tokom calog meča, a ovom pobedom je pokazao da se s pravom ubraja u najozbiljnijeg kandidata za prvo mesto i plasman u elitni rang.
Ovaj trijumf je najbolja uvertira pred važne mečeve koji nam predstoje. Svi u ekipi dobro rade i vredno treniraju, pa verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da ćemo doći do zacrtanog cilja, a to je plasman u Prvu ligu – ističe Srđan Bogaroški, sportski direktor VK Proleter.
Nakon dva kola tim trenera Nenada Vasilevskog ima maksimalan učinak – izvojevali su dve pobede i nalaze se na drugom mestu na tabeli sa 26 datih i 6 primljenih pogodaka. Prvoplasirani je VK Valis sa istim brojem bodova, ali ima bolju gol razliku (40:12). U narednom kolu naši vaterpolisti će u Kruševcu odmeriti snage sa Rasinom. Tim iz Kruševca, kao i Proleter, ima dve pobede, a slavio je u mečevima sa Vind sportom u Beogradu i Palilulom na svom terenu.
PROLETER: Stamenić, Milošević, Parivodić (1), Živković (5), Đurov. Marinković, Popić, Radivojević, Rašković, Popović (7), Dostanić (3), Rončević (3), Kotarica, Radišić (2).
D. Petrović