ZAVRŠEN VELIKI NOVOGODIŠNJI KVIZ LISTA „ZRENJANIN” I PRIJATELJA: Podeljeno više od sto vrednih nagrada

Od kraja oktobra meseca, od kako je počela nova akcija, tačnije veliki novogodišnji nagradni kviz lista „Zrenjanin” na adresu naše redakcije pristiglo je više od 4.550 kupona što je duplo nego što je pristiglo za prvu, letnju akciju. Kviz je dobio svoju završnicu danas, u bajkovitom dvorcu „Kaštel” u Ečkoj izvlačenjem vrednih nagrada koje su obezebedili prijatelji lista „Zrenjanin”. Svim dobitnicima čestitamo, a imena nagrađenih će biti objavljena u narednom broju lista ,,Zrenjanin,,

Izvučeno je više od sto vrednih nagrada među kojima su vikend za dve osobe u jednoj od banja Srbije, ručkovi i večere u restoranima „Kaštel”, „Kafemat”, „Kamel” i Mrkšićevi salaši u Srpskom Itebeju, zatim izleti iznenađenja, par anatomske obuće po izboru nagrađenog, nakit za novogodišnju noć, paketi proizvoda, garderoba, novogodišnje ikebane, poslastice, vaučeri, porodične pice, aparat za bakin kolač i mnoge druge.

Više o samom kvizu govorio je Dalibor Bubnjević, direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin”.

Namera svih nas iz lista „Zrenjanin” je bila da proverimo nivo znanja naših sugrađana na savim jednostavno pitanje koje je glasilo kada je izašao prvi broj naših novina. Pokušali smo da budemo inspirativni za naše čitaoce i da ih da tako kažem „nateramo” da se informišu, da pokažu određen nivo znanja i da to podle sa nama. Naša ideja je bila da promovišemo znanje i prave vrednosti i zato smo se odlučili za kviz, a ne za nagradnu igru. Svaki odgovor na pitanje koji je dospeo na našu adresu je bio tačan, a to je da je prvi broj lista „Zrenjanin izašao 1952. godine”. Moram da istaknem da je i ovog puta znanje bilo presudno, dok je element sreće tu da kaže ko je za nijansu bolji ili malo uspešniji, u odnosu na one koji ne budu bili nagrađeni – istakao je Dalibor Bubnjević.

Prema njegovim rečima zadatak medija je da kreiraju Zrenjanin kao pozitivno mesto za život i da prikažu da u ovom gradu žive vredni, inteligentni ljudi, a da Grad kao takav ima jaku i razvijenu privredu, mala i srednja preduzeća i ljude koji su spremni da podrže Zrenjanince.

Veliki broj ugledni kompanija uzelo je učešće u nagradnom kvizu, kao prijatelji i poštovaoci lista „Zrenjanin”. Među njima su turističke agencije „Karavan” i „Mat trade”, obuća „Grubin”, knjižara „Novosti”, auto centra „Optima”, „Fasion store” Staklorezačka radnja „Dečanski”, Dom za stare „Nanini konaci”, firma „Darmatic”, „Eco zona”, butik „Ooops”, robna kuća „Jovana” i mnoge druge.

– Za nas su sve nagrade značajne, a svaka od njih, od najmanje do najveće, i svaka će obradovati naše čitaoce. Preko 40 uspešnih, porodičnih kompanija iz Srednjobanatskog okruga, privrednika i preduzetnika koji su najbolji reprezent naše sredine i ekonomije, uzelo je učešće u našem kvizu i odlučilo se da podare više od stotinu nagrada učesnicima. Svi kandidati imaju podjednaku šansu, jer su pokazali visok nivo znanja, i nadam se da će ovakvi kvizovi, kao i veliko interesovanje medija za njega potrajati i ubuduće – dodao je Bubnjević zahvalivši se svim darodavcima i prijateljima.

M.Malbaški

Jovan Drndak Njegović