ZBOGOM UČITELjICI: FOTO USPOMENE NA KRAJU ŠKOLSKE GODINE

8 - 1 - cetvrto dva zorica jesicČetvrtaci iz „Đure” – generacija koja obećava
Sva naša deca su energična, radna, puna pozitivne energije, komunikativni su i uvek spremni da jedni drugima pomognu u radu – kažu učiteljice koje u osnovnoj školi „Đura Jakšić” ovog leta ispraćaju svoje četvrtake.
– Petar Stanić i Vlada Stojanov iz IV 1 uspešni su na republičkim i opštinskim takmičenjima iz matematike, a Milica Igić na takmičenju iz engleskog jezika obezbedila je prvi plasman – kaže učiteljica ovog odeljenja Zorica Trifunović.
Među dvadeset i dva učenika u IV 2 učiteljice Zorice Tešić, neki se bave baletom i plivanjem. Milica Terzić najbolja je na takmičenjima iz matematike, dok njeni drugari iz klupe, Luka Duvnjak i Aleksa Malušić, pišu pesme.
I IV 3 ima svoje dobre matematičare, Sabo Ameliju i Milana Bulaju. Na odeljenje je posebno ponosna učiteljica Vesna Lugonja, budući da u četvrtom tri postoji inkluzija koja je među decom samo pojačala drugarstvo.
Vredni, savesni i uvek nasmejani četvrtaci koje smo upoznali prošavši kroz njihove učionice, odlično znaju engleski, bave se sportom, učestvuju na recitatorskim takmičenjima, nesebični su i radoznali i odaju utisak da će, kada od septembra pređu u više razrede, biti još uspešniji.

LjILjANA ĐURIĆ

8 - 1 - cetvrto tri vesna lugonja