ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

U nedelju kreće trka

Do ponedeljka, 16. decembra, učešće na Zimskom turniru u malom fudbalu potvrdilo je desetak ekipa iz Beograda, Novog Sada, Pančeva i Zrenjanina. Poslednji dan za prijavu ekipa je 21. decembar, kada će u Pres sali Kristalne dvorane biti održan žreb. Prva utakmica igra se 22. decembra od 17 sati, a u to vreme će počinjati mečevi i narednih dana i igraće se do 22.30.
Utakmice grupne faze takmičenja igraće se u Medisonu, a polufinalni i finalni deo u Kristalnoj dvorani. Očekuje se da će se u seniorskoj konkurenciji nadmetati 32 sastava, a u juniorskoj, kadetskoj i pionirskoj oko 40 timova.
– Ove godine smo povećali nagradni fond, pa će pobednik u seniorskoj kategoriji dobiti 300.000, drugoplasom sleduje 50.000, a trećeplasiranom timu 30.000 dinara. Za najbolje u mlađim kategorijama obezbedili smo pehare. Već sada je poznato da će konkurencija biti veoma jaka, za neke timove nastupiće i reprezentativci Srbije, a očekuju se kvalitetni i atraktivni mečevi. Finalne utakmice će biti održane 15. januara – ističe Predrag Tatić jedan od organizatora turnira.
B. M.