ZUBNA ORDINACIJA „DENTIST D&K”: Besplatan pregled, analiza i plan terapije

U naselju Zeleno polje nedavno je otvorena prva privatna ordinacija dentalne medicine „Dentist D&K”. Nalazi se u Crnogorskoj ulici broj 26 (prekoputa „Persua”) i nudi zubarske usluge za sugrađane svih generacija.

Kako kažu, kvalitetnu uslugu garantuje tim koji predstavlja spoj mladosti i iskustva. Tako je za lečenje bolesti zuba, endodonciju, beljenje zuba i dečju stomatologiju zadužena dr Maša Vitas, polivalentni stomatolog iz Beograda, dok su stomatološka protetika i lakši operativni zahvati povereni dr Draganu Krstiću, specijalisti opšte stomatologije sa 35 godina radnog iskustva.

– Zbog potreba pacijenata angažovali smo i specijalistu ortodoncije – izrade fiksnih aparata, a nudimo i konsultantske usluge oralnog hirurga i implantologa. Imamo ugovore o saradnji i sa zubnim laboratorijama iz Zrenjanina, Kikinde, Novog Sada i Beograda – ističu iz Zubne ordinacije  „Dentist D&K”. Navode da im je u cilju da postanu porodična zubna ordinacija.

Sugrađani u ordinaciji mogu ugraditi metalo keramičke krune, bezmetalnu keramiku – cirkon keramika, kompozitne i keramičke vinire, kao i mobilnu protetiku: klasične akrilatne, silikonske, vertex-termoplastične, skeletirane i kombinovane proteze.

– Pregled, analiza i plan terapije su besplatni, a pacijenti na procedure dobijaju garanciju. Ukoliko plombiraju zub ili stave mobilnu protezu ona traje godinu dana, a za metalokeramičke krune i bezmetalnu keramiku četiri godine – kažu dr Krstić i dr Vitas.

Kako bi svim pacijentim izašli u susret, jedan od ulaza u ordinaciju ima platformu za invalidska kolica.

Ordinacija radi dvokratno, od 8 do 12 i od 16 do 20 časova. Kontakt telefon je 069/738440.