Asfaltirana ulica Bogdana Teodosina

Gradski funkcioneri obišli su danas ulicu Bogdana Teodosina u naselju Bagljaš, gde su upravo završeni radovi na rekonstrukciji kolovoza.
– Kompletno je rekonstruisan kolovoz u ulici Bogdana Teodosina, od magistrale do ulice „Dr Đorđa Joanovića“. Vrednost investicije je četiri miliona dinara a urađeno je 500 metara puta – naglasio je Goran Kravarušić, direktor Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina” i napomenuo da se radovi izvode i na drugim lokacijama u gradu.
Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić najavio je skori početak pripremnih radova i na obilaznici, jednoj od kapitalnih investicija u gradu.
– Osim priprema za tu veliku investiciju rade se i saobraćajnice koje su dotrajale. kontinuirano se radi četiri godine i veliki broj saobraćajnica je završen, preko 80 kilometara kolovoza, uz znatan broj pešačkih i biciklističkih staza – precizirao je Radišić.
Snežana Uzelac, odbornica i član MZ „Veljko Vlahović“ je napomenula da je na potezu koji je asfaltiran bilo problema sa većim rupama, i veoma je važno da je urađena nova podloga.
– Ova saobraćajnica je veza između magistrale i poprečnih ulica i važno je da je dugoročno rešena – istakla je Uzelac.
S.Surla