Besplatan prevoz do „Aviv parka” u subotu

U subotu, 17. septembra, u vremenu od 17 do 24 časa, autobusi na linijama 10 i 10a će besplatno prevoziti na svakih trideset minuta sve zainteresovane posetioce do i od „Aviv Parka” Zrenjanin, gde će se tog dana održati velika slavljenička celodnevna manifestacija povodom obeležavanja prvog rođendana Parka.
Pored rođendanskih sniženja u radnjama, svi posetioci, a posebno najmlađi, imaće priliku da uživaju u odličnoj popodnevnoj zabavi i velikom broju animacija, a vrhunac tog dana biće sigurno koncert „Bajage & Instruktora“, koji počinje u 20 časova.
– Za „Aviv” je veliko zadovoljstvo što proslavljamo prvih godinu dana poslovanja u Zrenjaninu, i ovaj događaj upravo organizujemo iz zahvalnosti prema dosadašnjim posetiocima. Posebno ističemo da naši zakupci pripremaju specijalne rođendanske popuste u subotu, a za najmlađe organizovali smo od 17 časova pravu dečiju rođendansku žurku i pozorišnu predstavu, a veliki, besplatni koncert „Bajage & Instruktora“, koji počinje u 20 časova, je poklon za sve povodom našeg prvog rođendana – istakli su iz menadžmenta kompanije „Aviv Arlon”, koja je investitor ovog projekta.
S.V.