„DANI PIVA”, IZ DANA, U DAN: Bogat program za sve generacije i ukuse (FOTO ALBUM)

Ovogodišnji program „Dana piva“ se održava na 16 bina. Na Trgu slobode je sinoć bio koncert Zrenjaninske filharmonije i Mešovitog hora Pevačkog društva „Prepodobni Rafailo Banatski“. Solisti su bili Ana Aleksić Šajrer – sopran, Višnja Popov – mezosopran, Nenad Čiča – tenor, Erne Švan – violina i Marin Bugar – violina.

Koncert Zdravka Čolića je večeras u 22 sata na Trgu slobode, u subotu u isto vreme koncert Saše Kovačevića, a u nedelju Crvena jabuka.

Sinoć se publika na Žitnom trgu zabavljala uz zvuke Ortodoks Keltsa, a zatim je nastupila grupa Hipnotajzd. Na Žitnom trgu gostuju: petak – Elvis JR Kurtović a zatim BANDX AC7DC Tribute Band, subota – Sanja Ilić i Balkanika, a potom Salsa i Punto (Kuba) i nedelja – Električni orgazam, pa Billy Idol Tribuite Band.
U Aviv Parku je juče bila Radionica Uroša Petrovića i Blagoveste Vasileve i poligon spretnosti, a večeras i sutra uveče su koncerti finalista Pinkovih zvezdica i u nedelju AVIV plesno takimičenje.
U Gradskoj bašti su sinoć zasmejavali publiku Nikola Silić i Ana Zlatanović – stend-ap komedija, u subotu, u isto vreme, stižu Jelena Radanović i Nenad Stefanovski i u nedelju, Aleksandar Perišić i Igor Krišan.
Na Trgu Zorana Đinđića, od 24. do 28. avgusta (od 20 časova) održavaju se koncerti učesnika 14. Međunarodnog festivala folklora „Lala“ – nastupaju folklorci iz Slovenije, Rumunije, Rusije, Bugarske, Ukrajine, Srbije…
Na Pešačkom mostu je Sajam knjiga, na Parkingu kod Centralne apoteke – Gomeks, prodajna izložba domaće radinosti.
U Gimnazijskoj ulici je PerSu dečjii program – bio je koncert Pinkovih zvezdica i Leontine Vukomanović, a večeras, u subotu i nedelju predstave za najmlađe i plesno muzički program.
U subotu je na Motelu Ada Šumica od 10, do 19 časova Izložba pasa svih rasa. U Lovačkom domu na Mihajlovačkom drumu je u subotu, 27. avgusta, od 9 časova, 9. Takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša u organizaciji Lovačkog društva „Fazan“ Zrenjanin.
Predstoji i niz sportskih nadmetanja – karate, tekvondo, aikido, džudo, boks, bejzbol, mačevanje, odbojka, fudbal, atletika, vaterpolo, sportski ribolov, školica skutera…

U Hramu uspenja Presvete Bogorodice, u nedelju, 28. avgusta biće obeležena Gradska slava.
B.Jajić

DANI PIVA FILHARMONIJA ORTODKS KELTS  FOTO NJEGOVIC 0002_ DANI PIVA FILHARMONIJA ORTODKS KELTS  FOTO NJEGOVIC 0003_ DANI PIVA FILHARMONIJA ORTODKS KELTS  FOTO NJEGOVIC 0004_ DANI PIVA FILHARMONIJA ORTODKS KELTS  FOTO NJEGOVIC 0005_ DANI PIVA FILHARMONIJA ORTODKS KELTS  FOTO NJEGOVIC 0006_ DANI PIVA FILHARMONIJA ORTODKS KELTS  FOTO NJEGOVIC 0007_ DANI PIVA FILHARMONIJA ORTODKS KELTS  FOTO NJEGOVIC 0008_