„DIJAMANT“ PROSLAVIO JUBILEJ POSLOVANJA: Koncert za zaposlene, saradnike i potrošače

Kompanija „Dijamant“ juče je obeležila 85 godina poslovanja koncertom Ace Pejovića, koji je tim povodom upriličen u Novom Sadu. Karte za nastup, kao nagradu za lojalnost, potrošači su mogli da obezbede kupovinom „Dijamant“ proizvoda i skeniranjem računa preko posebno kreirane aplikacije.

Kako iz Kompanije kažu, hala ispunjena do poslednjeg mesta i pozitivna energija koncerta za koji se tražila karta više, pokazali su da je javnost prepoznala slogan kampanje „Hvala vam za decenije poverenja“.

Prema rečima, Filipposa Nanopoulosa, diretkora marketinga i razvoja Kompanije, zadovoljni su što su značajan jubilej obeležili u prisustvu zaposlenih, poslovnih saradnika, a posebno potrošača, kojima duguju zahvalnost za podršku poslovanju.

– Višedecenijski uspeh smo gradili na temeljima tradicije, poverenja i poštovanja tržišta, uz konstantan rad na unapređenju ponude. Posebno sam ponosan što smo od hrabre ideje da potrošačima pružimo dodatnu vrednost i novo iskustvo plasiranjem aplikacije, do realizacije koncerta, pokazali da inovativan pristup tržište prepoznaje i nagrađuje – izjavio je Nanopoulos.