DONACIJA „MAMMA`S FOOD-a“ MANASTIRU VISOKI DEČANI

Kompanija „Mamma`s food“ donirala je danas pomoć u hrani od hiljadu kilograma za manastir Visoki Dečani na Kosovu i Metohiji.

-Ova pomoć nam veoma znači jer svakodnevno imamo mnogo posetilaca i treba ih dočekati. Pomoć našem i drugim manastirima pristiže sa svih strana i drago nam je što još ima dobrih ljudi koji hoće da pomognu – rekao je monah Isajija iz manastira Visoki Dečani.

Nikola Cvejić, direktor „Mamma`s food-a“ je naglasio da je ovo već treća godina za redom da se organizuje humanitarna akcija, i da će se zaposleni ove firme i u narednom periodu truditi da pomažu koliko mogu.

– Naša kompanija, osim ove akcije, donira i u Zrenjaninu . Imamo 50 srednjoškolaca kojima dodeljujemo bonove, kao i za 20 sportista i 50 trudnica. Manastiru Visoki Dečani pomagaćemo i u budućnosti – rekao je Cvejić.

Uručivanju donacije prisustvovao je i narodni poslanik Mirko Krlić koji je istakao da je veoma ponosan na Zrenjanin i ovu relativno malu firmu, koja ima veliko srce i još veću društvenu odgovornost.

– Mnogo veće kompanije nemaju ovu vrstu osećanja prema našoj kulturnoj baštini i ljudima koji žive na Kosovu i Metohiji- kazao je Krlić.