Ediţia a XVII-a, a Târgului de inovaţii, cooperare şi al întreprinzătorilor

„INOCOOP 2016”
Ediţia a XVII-a, a Târgului de inovaţii, cooperare şi al întreprinzătorilor „INOCOOP 2016” va avea loc în perioda 25-27 august, în sala de sport „Medison” din Zrenianin. Târgul şi anul acesta deja tradiţional se va desfăşura în cadrul manifestării „Zilele Berii” în organizarea Camerei Economice Regionale Zrenianin în colaboraare cu  Asociaţia antreprenorilor Zrenianin şi Centru turistic al oraşului Zrenianin.
Târgul Inocoop este cel mai mare și cel mai vizitat târg regional din Voivodina. În ultimele 16 ediți au participat mai mult de 2800 de expozanți din țară și din străinătate, fapt care conferă acestei manifestări un caracter internaţional. Sub sloganul inovaţiilor, cooperării şi al anteprenoriatului  în structura târgului „INOCOOP” predomină activitatea de producţie în proporţie de peste 85 la sută, în timp ce restul este alcătuit  din sectorul serviciilor. Conform structurii organizatorice la târg au participat în cea mai mare parte întreprinzători  şi într-un mod semnificativ companii, asociaţii, agenţii şi reprezentanţi ai vechilor meşte­şuguri.
Acest eveniment a fost până în prezent vizitat de peste 33.000 de persoane din Serbia și țările vecine, și au existat numeroase delegații economice, oameni de stat, ambasadori și reprezentanți ai altor țări, regiuni și orașe. Anul acesta parter va fi regiunea Kraljevo-Raška, precum și județul Timiș-România. Tema principală a târgului va fi dedicată antreprenoriatului. În cele trei zile, aproximativ 1.500 până la 2.000 de oameni trec și vor vizita acest târg.
Tradiţional şi anul acesta la târgul INOCOOP vor participa şi Camerele de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş – Severin şi Timiş. Totodată vor avea loc o serie de programe suplimentare și evenimente, prin organizarea de seminarii, mese rotunde, prezentări, conferințe tematice și vizite ale funcționarilor și ale delegațiilor de afaceri din țară și din străinătate.
M.V.