Ediția târgului ZR-BizNet în perioada 20-22 septembrie

Târgul ZR-BizNet, un nou everiment mai diferit
Ediție a doua a Târgului Economic ZR-BizNet va avea loc în perioda 20 – 22 septembrie, în sala de sport „Medison”, sub genericul „Pokreni se!Mișcă te”. Expoziția va fi organizată de Municipiul Zrenjanin, Camera de Comerț a Serbiei – Camera Regională de Comerț Zrenjanin și Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Antreprenorilor din Serbia – Zrenjanin. În cadrul unei conferințe de presă celor prezenți sa adresat primarul orașului Čedomir Janjić, directorul Predrag Stankov, Camera regională de Comerț Zrenjanin – Camerei de Comerț a Serbiei, director executiv al Uniunii antreprenorilor din Serbia – Zrenjanin, Izabela Chiș și președinte al Asociaţiei generale al antreprenorilor Zrenjanin Miroslav Djurić. Subliniind importanța organizării unui astfel de târg anul trecut sa inceput un pic „timid”, dar, datorită entuziasmului oamenilor, târgul poate fi mai diferit decât în anii precedenți. Se așteaptă prezența a mai multor expozanți cu un caracter internațional.
Motto-ul din acest an este dorința de a porni crearea unei rețele cu mai multe întreprinderi nu numai din orașul Zrenjanin, ci din întreaga regiune, de data aceasta și din străinătate în primul rând, participanții din țările vecine.
A fost subliniat, de asemenea, că ZR-BizNet este separat de manifestarea „Zilele de bere”, în scopul de a fi, practic, un nou eveniment în Zrenjanin, în noua sală de sport, spațiu de expunere „Medison”.

M. V.