FINALE KUPA VOJVODINE: Radnički izgubio od Jedinstva iz Rumenke

Fudbaleri Radničkog poraz u finalu Kupa Vojvodine od Jedinstva iz Rumenke rezultatom 3:2. Na početku drugog poluvremena dosuđen je penal za Rumenčane, a siguran izvođač bio je Đanković. Trener Radničkog Predrag Kandić dobio je crveni karton zbog prigovora nakon penala. Na 2:0 za Jedinstvo povisio je Sima Zaov, a Miloš Trišić je postigao treći gol u 70. minutu.

Do kraja susreta Radnički je postigao dva gola, a oba je postigao Radomir Krstin (75. i 94. minut). Rumenčani su imali još jedan dosuđen penal u finišu susreta, ali je je golman Radničkog Nemanja Radović odbranio.

Radnički je plasmanom u finale Kupa Vojvodine ponovio rezultat iz 1981. godine, kada je poraženi od Proletera na Gradskom stadionu posle penala.

Radnički: Radović, Ćušić, Bajat, Krstinić, Radosavljević, Lisičić-Vuković,  Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gajilović i Krstin. rezervni igrači: Bačko, Blažić, Zemunski, Pavlov, Krstić, Kozlovački i Matić.

Jedinstvo: Dragišić, Berić, Stefek, Đekić, Gadžić, Mitzović, Skoko, Tršić, Tepić, Zaov i Đanković. rezervni igrači:Glišić, Stojanović, Zirić, Ilijin, Petrović, radin i Siljanovski.

D. Petrović