FUDBAL – PODRUČNA LIGA ZRENJANIN: BOTOŠANI NA ČELU KOLONE, RADNIČKI 1911 PRIKOVAN ZA DNO

Pet golova u mreži Kumančana

Strelci za Omladinac FAM u proteklom kolu bili su Slađan Novković (2), Marko Novak, Radovan Sujić i Srđan Radičević

Fudbaleri Omladinac FAM-a su na korak od jesenje titule, a da bi zimski odmor proveli na tronu, u preostala dva kola potrebna im je jedna pobeda. Ukoliko Botošani budu igrali kao protiv 2. oktobra, sve nedoumice će moći da reše za jedno poluvreme. Protiv Kumančana Omladinac je već u prvom poluvremenu imao četiri gola prednosti. Strelci su Slađan Novković (2), Marko Novak, Radovan Sujić i Srđan Radičević.
Slično su bili raspoloženi i fudbaleri Potisja. Seriju golova je otvorio Ivan Pavlović, posle slobodnog udarca sa 25 metara kada je lopta završila u gornjem desnom uglu protivničkog golmana. Nakon toga su strelci bili i Dejan Marinković (2) i Željko Kodić.
Lehel je poveo u Nakovu, a na kraju je jurio bod. Domaćin je, nakon gola Dejana Laketića, preokrenuo rezultat, da bi Ivan Markoski u 85. minutu doneo Mužljancima nerešen rezultat. U Ruskom Selu je Mladost iz Banatskog Despotovca imala prednost nakon prvog poluvremena (gol je dao Miloš Topalović), ali je Crvena zvezda u finišu preokrenula rezultat i uveličala slavlje povodom osvajanja kupa FSG Kikinda. Za taj uspeh Zvezdi je pred ovu utakmicu dodeljen pehar.
N. M.
Opširnije u štampanom izdanju