GREJNA SEZONA JE POČELA, A SA NJOM I PROBLEMI, UPOZORAVAJU RODITELJI UČENIKA IZ ČENTE

Stari kotao opet zakazao?

Prošle nedelje đaci čenćanske Osnovne škole „Branko Radičević” u učionicama su sedeli u jaknama jer se pokvarilo grejanje, potvrdila je za naš list majka đaka, čije je ime poznato redakciji. Ova škola, u kojoj se i dalje koristi kotao na mazut, godinama ima problema sa grejanjem. o čemu je „Zrenjanin” pisao u januaru ove godine.
Kako saznajemo, kvar je saniran i ove sedmice su radijatori ponovo bili topli. Međutim roditelji ne znaju koliko će kotao još izdržati, a o svemu tome ih niko iz Škole ne informiše.
– Prošlog ponedeljka (11. oktobar, prim.nov) dobili smo obaveštenje u Fejsbuk grupi za roditelje iz odeljenja da će do daljeg biti skraćeni časovi jer OŠ „Branko Radičević” opet ima problem sa grejanjem, kao i prethodne dve godine. Niko iz škole nam se u vezi sa tim nije obratio. Čak ni tokom vikenda nismo dobili obaveštenje da je kvar saniran i da će se nastava odvijati normalno. To smo čuli od zaposlenih jer se u selu znamo. Ni na školskom sajtu nije bilo nikakvih informacija – navodi majka jednog od đaka iz Čente.
Direktor OŠ „Branko Radičević” Zlatko Bulić nije odgovorio na poruku i poziv da objasni situaciju sa grejanjem u ovoj ustanovi.

M. Maričić
Opširnije u štampanom izdanju