HUMANITARNO KIĆENJE JELKI U TRŽNOM CENTRU „BIG”

Veselo uz Deda Mraza

Tradicionalno, šesti put zaredom, prošlog vikenda je u „Bigu” održano takmičenje za najlepše okićenu jelku. Veliki broj kompanija se odazvao akciji i na taj način doprineo da mnoga deca dobiju novogodišnje paketiće. Ukupno ih je sakupljeno 333.
Uprkos kiši i hladnom vremenu, brojni sugrađani svojim prisustvom ulepšali su ovu manifestaciju. Najradosniji posetioci su bili najmlađi, koji su iskoristili ovaj subotnji dan za igru i druženje, ali i slikanje pored lepo okićenih jeliki. Manifestacija nije mogla da protekne bez Deda Mraza, koji je zabavio mališane.
Za najlepše okićenu jelku izabrana je ona koja pripada Centru za socijalni rad, drugo mesto je zauzela OŠ „Petar Petrović Njegoš”, a treće mesto je pripalo Sportskom savezu Grada. Pobednici su dobili nagrade u vidu vaučera kompanije „DIS”. Za prvo mesto je namenjeno 9.000 dinara, za drugo 5.000 i za treće 3.000 dinara.
Restoran „Kovač” se pobrinuo da se posetioci, a pre svega najmlađi, okrepe uz šolju toplog čaja.
Humanitarnoj akciji, pored kolektiva lista „Zrenjanin”, pridružili su se: Sportski savez i Grad Zrenjanin, JKP „Čistoća i zelenilo”, OŠ „P. P. Njegoš”, „Vega”, „Dis”, „Halo taksi”, „Hepi kids”, „Milupino”, „Ultra kafe”, TC „Big”, „Ultra Planet” „Vonder džim” i „Tačka”.

M. Solarov