JKP „ČISTOĆA I ZELENILO“: Najveći izbor novogodišnje dekoracije na jednom mestu

Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom, unosi sreću i radost, i podrazumeva okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši, neizostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje doma i poslovnog prostora ikebanama i drugim vidom novogodišnje dekoracije. Kako bi ste nastupajuće praznike dočekali u što lepšoj i toplijoj atmosferi, posetite cvećaru „Jasmin“ (Svetosavska br. 2).

– Naše prelepe ikebane mogu poslužiti kao idealna dekoracija trpeze, radnog i stambenog prostora ili kao dodatni element dekoracije u prostoriji koju krasi okićena jelka, izbor je na vama, a naše ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete onu pravu, za vas ili vaše najbliže. Cene ikebana kreću se od 500 dinara pa naviše – rekla je Danijela Tančić, zadužena za odnose sa javnošću u JKP „Čistoća i zelenilo”.

Za sve dodatne informacije dostupan je broj telefona 023/536-772. Radno vreme cvećare je radnim danima i subotom od 7 do 20 časova.

– Napominjemo da je u Rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, u toku je prodaja jelki  različitih vrsta (smrča, u narodu poznatija kao jelka, Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna i španska jelka i dr) i cene ove godine kreću se od 1.300 do 3.000 dinara, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke. U našem rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom. Sve informacije u vezi kupovine jelki, zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku koji se nalazi u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica). Radno vreme je radnim danima od 7 do 15 časova i subotom od 7 do 14 sati – rekla je Danijela Tančić.