JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“: Dve havarije u gradu

U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucanja cevi na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman zbog čega je i prekinuto vodosnabdevanje u ovom gradskom naselju.
– Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su od momenta prijave kvara na terenu i uz upotrebu mehanizacije rade na njegovoj sanaciji. Prve procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do 12 časova, nakon čega će vodosnabdevanje u naselju biti normalizovano – rekao je Siniša Gajin, rukovodilac službe informisanja i poslovnih komunikacija u „Vodovodu“.
On je rekao i da su toku su pripremni radovi na sanaciji još jedne havarije na javnoj vodovodnoj mreži u gradu, tačnije u Petefijevoj ulici, u kojoj je, kao i u okolnim ulicama, takođe došlo do prekida vodosnabdevanja.
– Nakon prijave kvara ekipe „Vodovoda“ su izašle na teren, zaustavile curenje vode iz mreže i otpočele sa pripremnim radnjama za njegovo saniranje. Procene o vremenu potrebnom za otklanjanje kvara znaće se nešto posle 12 časova kada će se, uz upotrebu mehanizacije, izvršiti potrebna raskopavanja na samom mestu kvara – rekao je Gajin.

Foto: arhiva