NOVOGODIŠNjA EMISIJA „VIKENDICA“ PREMIJERNO 31. DECEMBRA NA RTV „SANTOS“: Mnogo gostiju, edukativne i zanimljive teme

Praznično i veselo bilo je ovih dana na RTV „Santos“. Novogodišnju emisiju „Vikendica“ gledaoci će imati prilike premijerno da pogledaju u ponedeljak, 31. decembra, u poslepodnevnim časovima na pomenutoj televiziji. Ekipa najgledanije emisije koju predvodi autorka Dejana Tucić, spremila je kvalitetan program, zabavnog, ali i edukativnog karaktera sa zanimljivim gostima iz sveta sporta, mode, muzike, zdravstva…

– Uvek kada dođe decembar, svi krenemo da se preispitujemo šta smo postigli u ovoj godini, da li smo ostvarili ciljeve koje smo „zacrtali“. Tako i mi koji radimo na televiziji, ali sa jednim izuzetkom, mi to činimo nešto ranije sa dragim gostima, koji su „Vikendicu“ u proteklih godinu dana oplemenili svojim znanjem i pozitivnom energijom. Ja sam veoma srećna što su se odazvali skoro svi koje sam pozvala, oko stotinu ljudi će proći kroz studio – ističe Dejana Tucić i dodaje da emisija ulazi u osmu godinu, a da joj u tome pomaže kolega Milan Đ. Stupar, producent emisije, koji se ovog puta se našao i u ulozi voditelja.

Poznato je da je emisija prevazišla okvire srednjeg Banata, pa su se u novogodišnjem specijalu, u utorak na snimanju, našli i gosti iz Beograda, čuvena dr Nada Macura, manekeni Maja Marčić i Miloš Mićović.
Dr Nada Macura je svim Zrenjanincima, kao i građanima Srbije, poželela dobro zdravlje, sloge, što manje zlostavljenih žena, što više dece. Kako kaže, u Zrenjanin rado dolazi, a za domaćine je imala samo reči hvale. Miloš Mićović kaže da se prijatno osećao u gostima kod Dejane i Milana i da mu je veoma drago što su ga pozvali. Maja Marčić se pridružuje novogodišnjoj čestitki da nas sve prati sreća i zdravlje i da ostanemo dosledni sebi.

U hodnicima je vladala prava novogodišnja atmosfera. Dok su gosti čekali da uđu u studio mogli su da isprobaju slane i slatke đakonije koje su pripremile članice Udruženja žena „Livađanke“ iz Aleksandrova, jer se u goste ne ide praznih ruku. Prema rečima Ljupke Miškov, predsednice Udruženja, za ovu priliku napravile sitne kolače, čuveni kuglof po čemu je Aleksandrovo i poznato. S obzirom da je post u toku, one su napravile i posnu pitu sa krompirom, a Ljupka je zgotovila i kućicu od medenjaka.

I.I.

Foto: Jovan Njegović Drndak

Opširnije u štampanom izdanju