KONKURS ZA NAJLEPŠEG KUĆNOG LJUBIMCA: Počinje glasanje!

Čitaoci lista Zrenjanin od utorka, 20. juna, mogu da glasaju za najlepšeg kućnog ljubimca na fejsbuk stranici naših novina https://www.facebook.com/List.Zrenjanin/

Glasaće se lajkovima na fotografiji. Važno je da se „lajkuje“ fotografija, a ne objava, čak i kada neko podeli fotografiju sa svojim prijateljima, jer će se računati samo „lajkovi“ na fotografiji. Dakle, klik na fotku, pa na „like“.

Glasanje će trajati do petka, 7. jula, a 10 vlasnika ljubimaca sa najviše glasova biće nagrađeno, a prigodne glavne nagrade dobiće tri ljubimca sa najviše „lajkova“. Nagrade obezbeđuje Veterina „Dimić“.

Takođe je važno naglasiti da će u konkurenciji biti samo oni ljubimci za koje je redakcija Lista dobila i popunjen kupon sa garancijom da je fotka autentična. Kako budu pristizali kuponi, tako ćemo dodavati ljubimce u konkurenciju za glasanje.

Kupone možete slati poštom (naša adresa je Kralja Petra Prvog 2), dok je fotografije moguće poslati i poštom i elektronski: redakcija@listzrenjanin.com, https://www.facebook.com/List.Zrenjanin/

List Zrenjanin