MALA MODNA REVIJA MILICE MAVRAK, DIPLOMIRANE MODNE DIZAJNERKE

Lepršavo, unikatno…
Žena treba da nosi odeću u kojoj se lepo oseća. I boju, koja joj prija. Jer, to što je određena modna linija u trendu, kao i boja – ne mora ništa da znači ako se to vama ne dopada. Napravila sam haljine za sve uzraste. Za žene svih visina, težina, godina. One su sve lepe i uvek mogu da pronađu svoj model – kako ja to volim da kažem.
Ovo nam je, posle mini revije nedavno održane na platou u Žitištu, rekla Milica Mavrak, Mostarka, potom Beograđanka, do pre godinu i po dana, kada se sa porodicom opredelila za život u Ravnom Topolovcu. Milica je diplomirani modni dizajner i 11 godina je bila član kreativnog tima čuvene firme „Sent Džordž” (St. George). Kaže da je za nju, kao mladog kreatora, stečeno iskustvo bilo dragoceno i da je mnogo toga naučila, posebno o kreiranju modela od vunice.
Na mini reviji u Žitištu, „Reform fešn” (Reform fashion) i, kasnije, u Ravnom Topolovcu, manekenke su bile prijateljice – svih godišta. Hrabro su stupile na pistu i dobile veliki aplauz. Naravno, kao i modna kreatorka Milica.
– Haljine su iz letnje kolekcije. One su od prirodnih materijala, pamuk, čist ili sa dodatkom elastina, pamuk… Lepršave su, i svaka žena ih s lakoćom ponela na svoj način. Inače, haljine su unikati, ili ih radim u malim serijama, tako da nema šanse da se na istom momentu sretnu dve dame u istim haljinama – naglašava Milica i dodaje da se haljine prodaju u buticima i koncept prodavnicama, uglavnom u Beogradu.
Milica Mavrak ovih dana priprema kolekciju ručno rađenih venčanica. One će biti heklane. To izikuje dosta rada i truda, ali verujemo da će privući veliku pažnju, kao i njeni drugi modeli.

M. Bečejac

20-1-1- Modna revija

20-1-2-modna revija

20-1-3-modna revija

20-1-4-modna revija

20-1-5-modna revija

20-1-6-Modna revija

20-1-7-modna revija