NA „DANIMA INFORMATIKE“: Priznanje Snežani Vranješ i učeniku Vukašinu Žiroviću

Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu 23. decembra onlajn je održana završna svečanost projekta „Dani informatike u školama Vojvodine 2020″ putem aplikacije Zoom. Na završnoj svečanosti proglašene su najuspešnije škole i učenici koji su učestvovali na takmičenju. Manifestacija koja se realizuje po četrnaesti put u osnovnim i srednjim školama u AP Vojvodini pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment – FIMEK. Organizator i realizator je Centar za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike.

I ove godine, tradicionalno, Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina je osvojila priznanja. U školu su stigle dve nagrade.

Za postignute rezultate na takmičenjima iz oblasti robotike nagrada je uručena Vukašinu Žiroviću, mentor – Snežana Vranješ. Specijalno priznanje za permanentan rad na informatizaciji nastave dodeljeno je nastavnici Snežani Vranješ.

M.B.