OCENITE RAD „VODOVODA“: Izjašnjavanje korisnika do petka u ponoć

Korisnici usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ do petka, 25. decembra, u ponoć, mogu popuniti upitnik i dati mišljenje o kvalitetu usluga preduzeća.

– Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe korisnika – kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja.

Upitnik sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, ali i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju se korisnicima pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu, navode iz „Vodovoda“.

Gajin objašnjava da korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ (www.vikzr.rs) i sajtu Grada Zrenjanina (www.zrenjanin.rs).

– Do petka u 13:30 časova anketa se može popuniti u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 i na naplatnom mestu na Lesnini. Još danas se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Veljko Vlahović, Mala Amerika i Zeleno polje – ističe Gajin.

Po okončanju ispitivanja javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju.

Dodatne informacije u vezi sprovedenog ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs.

J.Š.