NAJAVA DOGAĐAJA

OTKAZAN POZORIŠNI REPERTOAR
Zbog aktuelne situacije u zemlji i regionu u vezi sa korona virusom i preporukama zvaničnika oko rizika njegovog prenošenja koji postoji kod javnih okupljanja u zatvorenim prostorima, uprava Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” donela je odluku o obustavljanju igranja svih predstava i drugih zakazanih dešavanja do daljeg – saopšteno je iz ove ustanove kulture.

DANSKI FILMOVI
U četvrtak, 12. marta od 20 časova u maloj sali Kulturnog centra organizuje se projekcija filma „Da skratimo priču”. Naredne nedelje prikazuje se film „Tiho srce”. Ulaz je slobodan.

„HOTEL BEOGRAD”
U KC-u se od 12. do 15. marta od 16, 18 i 20 časova prikazuje film „Hotel Beograd”, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Cena ulaznice je 300 dinara, a prodaja je na biletarnici od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

SUMRAK BOGOVA
U KC-u u ponedeljak, 30. marta, u 20 časova, biće izvedena predstava „Sumrak bogova” koju je na sceni Beogradskog dramskog pozorišta režirao Jagoš Marković. Karte se prodaju na biletarnici KC-a, svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova, po ceni od 800, 1.000 i 1.200 dinara.

KONCERT
U petak, 13. marta, od 20 časova, u maloj sali KC-a biće izveden koncert „Žena kao večita tema muzičkog stvaralaštva”. Nastupa Svetislav Nićetin na harmonici. Ulaz je slobodan.

U MUZEJU
Izložba radova Ljubomira Stojkovića biće otvorena u subotu, 14. marta, u 16 časova u Narodnom muzeju.