NAJAVA DOGAĐAJA

DEČJA RADIONICA
U subotu, 19. marta, u okviru dečjeg programa Kulturnog centra biće održana radionica robotike. Početak je u 10 časova na Fejsbuk strani KC-a.

BIOSKOPSKI PROGRAM
Od 18. do 20. marta u bioskopu Kulturnog centra od 20 časova prikazuje se novi film reditelja i scenariste Dušana Milića „Mrak”. U glavnim ulogama su: Danica Ćurčić, Slavko Štimac i Miona Ilov. U nedelju, 20. marta, u okviru matinea prikazuje se dečji animirani film „Luka” od 11 i 16 časova. Karte se prodaju na biletarnici od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

SERIJAL „ISKUŠENIJE”
Nakon premijere prve epizode mini-serijala „Iskušenije” u januaru ove godine, neprofitno udruženje „Oreol tim” iz Novog Sada u Kulturnom centru u subotu, 19. marta, u 17 časova predstavlja drugu epizodu. Ulaz je slobodan.

BERZA PLOČA
U nedelju, 20. marta, od 10 do 14 časova u Kulturnom centru biće berza grafomofonskih ploča (prodaja, zamena, kupovina). Informacije: 061/2952592.

IZLOŽBA
Retrospektivna izložba crteža likovnog umetnika Viorela Flore, povodom 70 godina života i 50 godina priznatog umetničkog staža održaće se u Kulturnom centru od 24. marta do 12. aprila. Biće predstavljen veliki broj slika i crteža rađenih ugljenom, olovkom, tehnikom pastela, akvarela i korišćenjem tempere. Sastavni deo postavke činiće i veliki broj fotografija iz Florinog života. Otvaranje je u četvrtak, 24. marta, u 19 časova, a program se može pratiti i na Fejsbuk strani KC-a.

TRIBINA
U maloj sali Kulturnog centra u četvrtak, 24. marta, održaće se tribina pod nazivom „Uticaj horskog pevanja na psihofizički razvoj dece”. Početak je u 19 časova. Biće reči o efektima na psihofizički razvoj dece, posebno u oblasti pevanja, govora, izražavanja, učenja strpljenju i zajedništva. Gosti su: Snežana Oluški Vlačić, muzikoterapeut, dr Tomislav Stevanović, pedijatar, Zorica Kozlovački, dirigentkinja/profesorka i Senka Milisavljević, dirigentkinja/profesorka. Tribina se održava u okviru prvog promotivnog događaja 9. Horskog festivala „Slobodan Bursać”.

PETAR GRAŠO
Koncert poznatog pop pevača Petra Graša biće u Kulturnom centru u subotu, 9. aprila, u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova, u zavisnosti od mesta sedenja, po ceni od 1.800 do 2.000 dinara.