NAJAVE DOGAĐAJA

HORSKE ČAROLIJE
Novogodišnji humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” Horskog festivala „Slobodan Bursać” biće održan u subotu, 21. decembra u baroknoj sali gradske kuće sa početkom od 19 časova. Ulaznice su slatkiši i slaniši od kojih će biti napravljeni paketići za decu uzrasta od tri do šest godina sa smetnjama u razvoju, koja su polaznici Osnovne i srednje škole „9. maj”.
U ponedeljak, 23. decembra biće organizovana podela paketića, a tom prilikom će CEKOM izvesti novogodišnju predstavu za decu u Školi.

DUH PARIZA U ZRENjANINU
U Kulturnom centru, u četvrtak, 9. januara održaće se božićni i novogodišnji koncert
„Duh Pariza u Zrenjaninu” veče pariske džipsi džez muzike sa specijalnim gostima iz Francuske. Svi ljubitelji džez zvuka imaće jedinstvenu priliku da čuju vrsne francuske muzičare prave virtuoze na svojim instrumentima. Karte se prodaju na biletarnici KC-a od 23. decembra, svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 400 dinara. Dodatne informacije o prodaji karata na 023/566-712 i na www.kcrz.org.

POZORIŠNI REPERTOAR
Lutkarska scena:  U subotu, 21. decembra, od 10 časova „Novogodišnja predstava”
Scena „Todor Manojlović”
U subotu, 21. decembra, od 20 časova „Slobodne žene balkanske” Lj. Lašić/izrežiralo se samo u zemlji Srbiji.
Biletarnica pozorišta radi radnim danima i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Brojevi telefona su: 560-141, 561-135 i 560-136.

POŠALjI ČESTITKU
I ove godine NURDOR Zrenjanin poziva sve one koji žele da osete duh vremena kad su čestitke bile jedan od najlepših novogodišnjih ukrasa, da posete restoran „Domaćin” u nedelju, 22.decembra, od 10 časova i da po ceni od 100 dinara, kupe čestitku i čestitaju nekome dragom Novu godinu.
– Želimo da od novca sakupljenog prodajom čestitki napravimo paketiće za decu koja su pacijenti na Institutu za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra. Ponesite neku igračku, bojice ili slikovnicu! Nema veze ako su stari ili upotrebljavani, važno je samo da malim bolesnicima pošaljemo poruke nade i da osete moć naših dobrih želja – poručuju iz NURDOR-a.