NAJAVE DOGAĐAJA

FILM
U maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina je u četvrtak, 29. marta, u 20 časova, promocija filma „Kamij Klodel” iz ciklusa „Omaž cezarima”, u saradnji sa Francuskim institutom za kulturu. Igraju Izabel Ađani, Žerar Depardje. Ulaz je slobodan.

KONCERT
U okviru turneje „Da pređemo na ti”, koncert pop pevača Željka Vasića je u KC, u petak, 30. marta, u 20 časova. Karte se prodaju svakog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena je 800 dinara.

TRIBINA
U maloj sali KC, u utorak, 3. aprila, u 19 časova, biće tribina „Istorija Kikinde između dva svetska rata”. Uvodničar je Marko Milošev, istoričar, a moderator Miroslav Samardžić.

„JULIJE CEZAR”
„Šekspir na filmu” je ciklus u okviru kojeg je projekcija američkog filma „Julije Cezar”, u sredu i četvrtak, 4. i 5. aprila, u maloj sali KC, u 20 časova.

IZLOŽBA
U KC je u četvrtak, 5. aprila, u 19 časova, otvaranje izložbe „Interpretacija života kroz kolorit svetlosti” akademske slikarke Ivane Ivanović.

KONCERT
U Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u saradnji sa KC, gostuje u četvrtak, 5. aprila, u 20 časova, mr Ljubomir Mihajlović – violina, vanredni profesor FMU u Beogradu. Na programu su svite Johana Sebastijana Baha.

MOJ SVET
Koncert pop pevača Sergeja Ćetkovića, „Moj svet”, biće u KC , 27. aprila, u 20 časova.

MARKO TUBIĆ
U Salonu Savremene galerije Zrenjanin, u ponedeljak, 2. aprila u 19 časova, biće otvorena samostalna izložba akademskog umetnika iz Zrenjanina Marka Tubića.

TIJANA STAŠEVIĆ
Otvaranje osme samostalne izložbe umetnice Tijane Stašević je u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u subotu, 31. marta, u 19 časova.

KNJIŽEVNO VEČE
Knjiga Milana Mađareva „Priče” biće predstavljena u MZ „Veljko Vlahović”, u petak, 30. marta, u 19 časova. Učestvuju Stanko Šajtinac, Dragan Rajačić i članovi Dramskog studija Bagljaš.

POZORIŠTE
U Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” je u subotu 31. marta, u 20 časova, predstava „Zrenjanin”- Na Lutkarskoj sceni je u 10 časova „Patkica žutkica” .