NAJAVE DOGAĐAJA

FILMSKI CIKLUS
U okviru programa Kulturnog centra u saradnji sa Ambasadom Izraela u Srbiji, svake srede i četvrtka u novembru prikazuje se ciklus izraelskog filma. Filmovi se emituju u maloj sali od 20 časova. Ulaz na projekcije je besplatan. Predstavnici Ambasade svečano će otvoriti početak filmskog ciklusa 1. novemvra u 20 časova. Potom će se emitovati prvo ostvarenje iz ciklusa „Ben Gurion”, režija Jariv Mozer (Izrael, Fra, 2016, 70 min.). U sredu, 7. novembra, prikazuje se film „Vatrene ptice”, režija Amir Volf (Izrael, 2015, komedija, drama, 105 min.).

GODIŠNJA IZLOŽBA
Šesta godišnja izložba Foto kluba „CD 13” pod nazivom „Zrenjaninska fotografska scena 2018” biće otvorena u petak, 2. novembra, u 19 časova u izložbenom salonu Kulturnog centra. Više o izložbi na www.kczr.org

TRIBINA
U utorak, 6. novembra, biće tribina „Unutrašnja gojaznost”. Tribina je zakazana za 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Govori dr Miroslav Radović, specijalista internista kardiolog, vlasnik i direktor privatne Poliklinike „Radović”.

KONCERT
Gitarista i pevač Nikola Pejaković – Kolja će 8. novembra u Kulturnom centru održati koncert na kojem će promovisati novi album „4 prsta”. Koncert počinje u 20 časova. Ulaznica košta 900 dinara i prodaje se na biletarnici Kulturnog centra. Više o koncertu na www.kczr.org

PREDSTAVA
U subotu, 10. novembra, Kulturni centar organizuje odlazak u Beograd na predstavu „Lice” u Atelje 212. Predstava je urađena u režiji Jelene Bogavac, a igraju Radoslav Milenković, Ivan Jevtović, Aleksandra Janković i Radmila Tomović. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena je 1.500 dinara.