NAJAVE DOGAĐAJA

Izložba
Postavka pod nazivom „Programiranje osećaja u boji”, autora Mihala Đurovke, otvorena je do 3. marta u izložbenom salonu Kulturnog centra. Izložba sadrži oko 40 slika različitih formata rađenih tehnikom – ulje na platnu.

Onlajn dečje radionice
U subotu, 13. februara, na programu je radionica Škole računara „Nimiko” – „Kako pametno koristiti internet”. U nastavku programa održaće se radionice „Persu kutak za zdravi trenutak” i „Iron” sportski izazov. Program počinje u 10 časova na FB stranici Kulturnog centra.

„Ja (o) meni”
Na velikoj sceni Kulturnog centra u petak, 12. februara, biće pozorišna predstava „Ja (o) meni”, koja počinje u 19 časova. Tekst i režiju potpisuje Teča Velimir. Karte se prodaju na biletarnici KC po ceni od 1.000 dinara. Radno vreme biletarnice je svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

„Jedini izlaz”
U KC u ponedeljak, 15. i utorak, 16. februara, na programu je najnoviji domaći film „Jedini izlaz” sa Anđelkom Prpić i Ljubomirom Bandovićem u glavnim ulogama. Film je režirao Darko Nikolić, a scenarista ovog psihološkog trilera je Marko Popović. Projekcija će se prikazivati u dva termina – od 17 i 19 časova u velikoj sali. Cena ulaznice je 250 dinara.

„Ljubav do groba”
Pozorišna predstava „Ljubav do groba” biće izvedena na velikoj sceni KC, u utorak, 23. februara, u 19 časova. Glume Snežana Savić, Miodrag Pavlov i Marina Vodeničar. Urađena je u režiji Vladimira Lazića, po tekstu Miodraga Ilića. Karte se prodaju na biletarnici KC po ceni od 1.000 dinara. Radno vreme biletarnice je svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

Repertoar Pozorišta
Na repertoaru Dramske scene NP „Toša Jovanović”, u subotu, 13. februara, je „Večera budala”. U subotu, 20. februara, je predstava „Ona”, dok je u petak, 26. februara, „Ne mo’š pobeć’ od nedelje”. Sve predstave počinju u 19 časova.
U nedelju, 21. februara, na repertoaru je lutkarska predstava „Zvezdan”, a u nedelju, 28. februara, „Ježeva kućica”. Obe počinju u 18 časova. Sve predstave igraju na velikoj sceni KC. Karte po ceni od 200 din za dramske i 150 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta radnim danima (osim utorkom) i subotom od 10 do 12 časova i od 18 do 20 časova, odnosno nedeljom, sat vremena pred početak predstave ili rezervisati putem telefona 560-136.