NAJAVE DOGAĐAJA

Dečja radionica
U subotu, 29. maja, u okviru onlajn dečjeg programa Kulturnog centra održaće se radionica škole računara „Nimiko”: „Kako pametno koristiti internet”. Program počinje u 10 časova na Fejsbuk strani KC-a.

Sumrak bogova
Pozorišna predstava „Sumrak bogova” biće izvedena u subotu, 29. maja, u Kulturnom centru, u 20 sati. Igraju: Milan Lane Gutović, Branka Katić, Isidora Simijonović, Vladan Milić, Pavle Pekić, Jovo Maksić, Milan Čučilović, Milica Zarić i Vanja Nenadić. Karte se prodaju na biletarnici od 10 do 12 i od 18 do 20 časova, po ceni od 1.300 dinara.

Hit komedija
U Kulturnom centru, u subotu, 12. juna, biće izvedena regionalna hit komedija „Kakva ti je žena, takav ti je život”. Igra Dragan Marinković Maca, autor ove komedije. Predstava počinje u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova, po ceni od 1.000 dinara.

Pozorište
Na Dramskoj sceni Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” u petak, 28. maja, igra predstava „Osam žena”. Narednog dana u subotu, 29. maja, na repertoaru je komad „Slobodne žene balkanske”. Predstave počinju u 20 časova. Na programu Lutkarske scene, u subotu, 29. maja, igra „Patkica žutkica”. Početak je u 11 sati.