NAJAVE DOGAĐAJA

DEČJA RADIONICA
U subotu, 16. oktobra, od 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra održaće se radionica posvećena zdravlju zuba. Organizuje se poseta stomatologu Dečjeg dispanzera i razgovor na temu prevencije karijesa.

IZLOŽBA
Fotografije nastale u okviru drugog dela projekta „Svedoci tradicije” Foto-kluba „CD 13” biće predstavljene na izložbi u četvrtak, 14. oktobra, u 19 časova. Publika će program moći da prati i na Fejsbuk strani KC. Postavku će činiti oko 60 fotografija. Projekat je realizovan uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice AP Vojvodine.

NEŠA BRIDŽIS
Stendap komedija „Šifra F40.01” Neše Bridžisa, jednog od najpoznatijih i najpopularnijih komičara ovog žanra, biće izvedena u petak, 15. oktobra, na velikoj sceni Kulturnog centra sa početkom u 20 časova. Cena karte je 700 dinara. Više o predstavi na www.kczr.org

BERZA GRAMOFONSKIH PLOČA
U nedelju, 17. oktobra, od 10 do 14 časova u Kulturnom centru biće održana berza gramofonskih ploča (prodaja, zamena, kupovina). Informacije: 061/2952592.

HOLIVUD KROZ IZMAGLICU
Postavka Radovana Nastića „Holivud kroz izmaglicu” biće otvorena od 19. oktobra do 8. novembra. Izložbenu celinu čine fotografije nastale u Holivudu u kojem autor živi od 2012. godine. Nastić „oslikava” sopstveni doživljaj holivudske stvarnosti gde mnogi pojedinci sanjaju da postanu zvezde. Izložba se otvara u utorak, 19. oktobra, ispred velike sale u 18 časova, a publika će program moći da prati i na Fejsbuk strani KC-a.

TRIBINA
U utorak, 19. oktobra, održaće se tribina „Besplatni udžbenici za školarce?” u Kulturnom centru. Na tribini će govoriti prof. dr Aleksandar Kavčić, osnivač fondacije „Alek Kavčić”, a moderator je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa. Početak je u 19 časova.

KONCERT GRUPE „MAGAZIN”
Na velikoj sceni Kulturnog centra u sredu, 3. novembra, održaće se koncert poznate pop grupe „Magazin”. Karte se prodaju na biletarnici svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice, u zavisnosti od mesta sedenja, iznosi 1.300, 1.500 i 2.000 dinara.