NAJAVE DOGAĐAJA

DEČJA RADIONICA
U subotu, 25. decembra, u okviru dečjeg programa Kulturnog centra u 10 časova na Fejsbuk strani KC održaće se radionica umetničkog studija „Kolorino”, koju će voditi Sanela Dunđerski.

DEČJA BALETSKA PREDSTAVA
Na velikoj sceni Kulturnog centra u petak, 24. decembra, biće izvedena dečja baletska predstava „Knjiga o džungli” baletskog studija „Stejdž” (Stage). Početak je u 17 časova.
Predstava kroz igru govori o prijateljstvu i osećaju pripadnosti. Kroz razigrane i dinamične koreografije komad šalje i pouku o važnim ljudskim vrednostima poput hrabrosti, prijateljstva i pravednosti. Cena ulaznice je 350 dinara.

NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA
U Kulturnom centru u sredu, 29. decembra, u 18 časova biće izvedena dečja novogodišnja predstava „Tri musketara i priča o Deda Mrazu”. Karte će se prodavati na biletarnici po ceni od 500 dinara. Dodatne informacije na broj telefona: 023/566-712.

ZRENJANINSKA FILHARMONIJA
Novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije i muzičkog virtuoza Stefana Milenkovića biće održan u Kulturnom centru u nedelju, 9. januara 2022, sa početkom u 20 časova. Dirigent je Mikica Jevtić. Ulaznice se prodaju na biletarnici svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1.000 dinara.

BERZA PLOČA
U nedelju, 26. decembra, od 10 do 14 časova u Kulturnom centru Zrenjanina biće održana berza gramofonskih ploča (prodaja, zamena, kupovina). Informacije: 061/2952592.

SVEČANI KONCERT U MUZEJU
Hor „Sveti Serafim Sarovski” obeležava četvrt veka uspešnog rada svečanim koncertom u salonu Narodnog muzeja u nedelju, 26. decembra, sa početkom u 19 časova.
Ovaj muški ansambl sastavljen je od profesionalnih horskih pevača, dirigenta i solista. Za ovu priliku pripremili su posebno odabrane horske numere koje su obeležile njihov repertoar u protekle dve i po decenije.

KREATIVNE RADIONICE
U Salonu Narodnog muzeja u prostoru izložbe „Merak mi je…” održaće se kreativne novogodišnje porodične radionice pravljenja čestitki i ukrasa, a i malo drugačije jelke. Početak je u ponedeljak, 27. i trajaće do četvrtka, 30. decembra od 16 do 19 časova. Učešće na je besplatno.