NAŠI OGLAŠIVAČI I PRETPLATNICI POVODOM ZNAČAJNOG JUBILEJA LISTA „ZRENJANIN,,

Drago nam je što smo deo tradicije

Najtiražniji regionalni nedeljnik u Srbiji proslavio je 1. novembra svoj jubilej – 70 godina postojanja. List koji čitaju sve generacije obeležio je dobar deo istorije, ne samo našeg grada, već i celog regiona. Na stranama „Zrenjanina” čitale su se lepe, tužne, kao i one živote teme koje naši novinari, saradnici i fotoreporteri nikad nisu strepeli da zabeleže. Svega ovoga ne bi bilo bez naših čitalaca.
Osim njih veliku zahvalnost dugujemo i vernim oglašivačima i pretplatnicima. Kroz dugogodišnju uzajamnu saradnju, iz nedelje u nedelju pružaju nam podršku i zato je svako novo izdanje „Zrenjanina” uvek prvo u njihovim rukama.
Ljubav prema našem gradu nas je održala i zbog toga jedno veliko hvala Hotelu „Vojvodina”, Auto-moto tehničkom centru, „Maksimović” gradnji, dr Jadranki Džombi, Menjačnici „Spin”, knjigovodstvenoj agenciji „Dženeral Buk” (General book), knjižari „Novosti”, butiku „Kockica”, restoranima „Renesansa”, „Kafemat 023”, „Ultra kafeu” (Ultra Caffee), kafićima „Bridž” (Caffe Bridge), „Vremeplov” i „Lajon pabu” (Lion Pub), poslastičarnici „Simon”, Domu učenika „Angelina Kojić Gina”, školi računara „Nimiko”, Turističkoj agenciji „Relaks internešenal” (Relax international) i mnogim drugim koji su uz nas.

Vera Milojević, vlasnica Knjižare „Novosti”, svoj imidž je gradila uz list „Zrenjanin”. Kako kaže, zahvaljujući međusobnom poštovanju, toleranciji i razumevanju opstala je dugogodišnja saradnja sa našom medijskom kućom.
– Dočekati 70. rođendan govori samo jedno – da je ljubav utkana u svaki tekst, koji je objavljen na stranama regionalnog nedeljnika. Kolektivu lista „Zrenjanin” želim da proslavi još mnogo jubileja – ističe dugogodišnja komitentkinja.
Čestitkama se pridružuje i Dmitar Majstorović, vlasnik menjačnice „Spin”.
– List „Zrenjanin” je neizostavni deo našeg poslovanja. Volim da znam šta se dešava u gradu i okruženju, a to nam je sve omogućeno već četvrtkom. Takođe znam da će moju reklamu u najčitanijim regionalnim novinama videti velik broj ljudi. Verujem da ćemo još dugo biti poslovni partneri i obeležavati zajedno još mnogo rođendana – naveo je Majstorović.

Vlasnik čuvene poslastičarnice „Simon” se prisetio kako se nekad čitao list „Zrenjanin”.
– Još dok je moj deda Fonče, zvani čika Mile, bio vlasnik poslastičarnice, novine su se redovno čitale u našoj radnji. Tu tradiciju ne prekidamo. Redakciji lista želimo puno uspeha u daljem radu i čestitamo značajan jubilej – poručuje Dimitrije Ristoski.
Ostajemo odani jedni drugima i u narednim godinama.

A. Ilijev