„NEDELJA KULTURE“ UZ PODRŠKU „PERSUA“: Umetnost inspiriše zajednicu

Zrenjanin prve dane leta manifestacijom „Nedelja kulture“ posvećuje umetničkim sadržajima. Ovaj događaj okupiće gradske ustanove kulture, a u njenu organizaciju uključili su se svi oni koji vrednuju doprinos umetnosti u razvoju zajednice. Kompanija „Persu marketi“  je podrškom ovom projektu još jednom pokazala volju da kontinuirano ulaže razvoj kulture grada, kažu iz Kompanije.

Prema njihovim rečima, kroz podršku ustanovama i projektima iz oblasti kulture, žele da doprinesu motivisanju mladih da se bave aktivnostima u ovoj sferi, a čitavu zajednicu inspirišu da uživaju u programima koje njihovi sugrađani vredno razvijaju.

Bogatom i inspirativan program pripremaju Narodni muzej, Savremena galerija i Kulturni centar, čiji rad, ističu iz „Persua“ podržavaju još od 2018. godine, kao i GNB „Žarko Zrenjanin“, Istorijski arhiv, Zrenjaninski kamerni orkestar, Zrenjaninska filharmonija i drugi. Ljubitelje rock and roll scene očekuje izvanredna izložba fotografija Brajana Rašića, podsećaju iz kompanije „Persu“.