NOVI PRIJATELJ KVIZA LISTA „ZRENJANIN” JE TAKSI UDRUŽENjE: Naša priča – Vaš taksi

U današnje vreme gotovo svi „brzo” živimo. Tokom dana potrebo je da budemo na više mesta – da razvezemo decu u vrtiće ili škole, na treninge i ostale vanškolske aktivnosti, da stignemo na posao, u prodavnicu, na druženje sa prijateljima. Često se u toku dana stvori i dosta neplaniranih okolnosti… Čitajući ovaj tekst sigurno ste pomislili i na gradsku gužvu u saobraćaju, pogotovo u špicu, kao i na stres koji izaziva. Kako biste obezbedili sebi manje nervoze i više slobodnog vremena taksi prevoz je odlično rešenje. Uz „Vaš taksi” stižete na željenu adresu u najkraćem mogućem roku, nema nerviranja u saobraćaju, nema čekanja na vozilo – vozite se u modernim, odlično opremljenim, čistim i urednim vozilima uz potpunu profesionalnost vozača.
– „Vaš taksi” je počeo sa radom 2. juna pod sloganom „Naša priča – Vaš taksi”, sa ciljem da postane omiljeni taksi prevoz svim Zrenjanincima. Za sada sigurno idemo ka svom cilju i stekli smo poverenje zaista velikog broja sugrađana – naveoje Nikola Vukojević, direktor.
Poručio je i da je moguća rezervacija vozila do željene destinacije u bilo koje doba dana i noći, bez brige da će ono kasniti. Sve novosti u vezi sa Udruženjem „Vaš taksi” mogu se pratiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici ili Instagramu. Vozila spremna za prijatnu i udobnu vožnju možete dobiti pozivom na broj 023/222-555 ili na Vajber: 069/1-222-555 ili 064/9-
222-555.
Za čitaoce lista „Zrenjanin” „Vaš taksi” je pripremio pet kupona za besplatne vožnje.

Letnji kviz lista „Zrenjanin“ trajaće do polovine avgusta. Tada ćemo i objaviti spisak nagrađenih. Čitaoci koji ispune kupon u ovom i narednim brojevima imaju šansu da osvoje jednu od odličnih nagrada koje je naš list u saradnji sa prijateljima pripremio.
Da bi čitaoci stekli pravo da se nađu u konkurenciji za nagradu, potrebno je da ispune kupon koji objavljujemo i donesu ga lično ili pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin“ (Kralja Petra Prvog 2/2 u Zrenjaninu). Kuponi se mogu lično donositi na naš šalter u Kulturnom centru, svakog radnog dana od 8 do 19 časova. Srećno!