OBROK ZA PORODICU ZRENJANIN: Deda Mraz deli paketiće

Zrenjaninska fejsbuk grupa „Obrok za porodicu“, uz stalne aktivnosti, pred praznike je zahvaljujući ljudima velikog srca obezbedila novogodišnje paketiće za 50 mališana do 12 godina, a Deda Mrazevi – tim „Tate za decu“, već su na terenu.

– Ponosne smo na činjenicu što smo Zrenjaninke. Ganute smo vašim dobročinstvom, humanošću i odzivom na našu inicijativu da usrećimo decu iz našeg grada koja blagostanje ne uzimaju zdravo za gotovo kao većina njihovih vršnjaka. Sakupile smo pregršt robnih donacija koje ste svojom velikodušnošću i nesebičnošću namenile za one oko sebe. Deci do kojih će vaše dobročinstvo stići uz pomoć Deda Mraza i tima “Tate za decu”, doneće radost i osmehe na ta lica.  Godina koja polako ostaje iza nas je bila teška za sve, nikoga nije poštedela, ali u novu godinu ulazimo čista srca, sa nadom da loši dani ostaju iza nas. Ispraćamo staru godinu ovom lepom akcijom i nadamo se da ćemo u novoj godini imati još mnogo zajedničkih projekata gde ćemo pokazati i dokazati da Zrenjaninci brinu o sebi, svojim sugrađanima i komšijama – kažu administratorke grupe.

– Divna ekipa „Obrok za porodicu Zrenjanin“ je pokrenula inicijativu prikupljanja i pripremanja paketića za naše najmlađe sugrađane koji nisu bili u prilici da ih dobiju.  Vredno su radile duže od mesec – kažu Nenad Blažin, Predrag Nenin i Darko Nađalin, tim „Tate za decu“ – Zrenjanin који је priskočio u pomoć u logističkom delu, i delom sa donacijama paketića. Vesela družina će obići preko 30 adresa ovog vikenda i ostaviti deo svoje dobre energije kod svih do naredne nove godine uz poštovanje svih epidemioloških mera.

M. Bečejac

Foto: Tate za decu Zrenjanin