ODBOJKA NA PESKU: Turnir u Zrenjaninu

Od 22. do 24. jula u Zrenjaninu će se, na terenima u „Aviv parku”, održati nacionalno prvenstvo Srbije u tom sportu (VIP beach masters 2016). Organizator je Odbojkaški savez Srbije (OSS), a takmičenje su podržali kompanija Vip mobile, „Aviv park”, Grad Zrenjanin i Sportski savez našeg grada (SSGZ).
– U „Aviv parku” će biti postavljena tri peščana odbojkaška terena koji će ostati i narednih mesec dana, a građani će moći besplatno da ih koriste. Osim sportskih, posetioce „Aviva” tokom vikenda očekuju brojna iznenađenja i zabavni programi – izjavila je na konferenciji za novinare direktorka marketinga kompanije „Aviv Arlon”.
Osim turnira za seniore, u okviru bič volej vikenda biće održana i besplatna škola odbojke koju će voditi Vladimir Vanja Grbić. Mališani uzrasta do 14 godina će tehnike i osnove odbojke na pesku učiti u petak i subotu od 10 do 17 sati, a u nedelju od 15 časova. Za školu odbojke devojčice i dečaci mogu da se prijave na licu mesta, svakoga dana tokom trajanja turnira. U nedelju od 10 sati je finale Dečije lige.
B. M.