ODBOJKAŠICE ZVEZDE SLAVILE U KLEKU

Sad po bodove u Suboticu
Više od 300 gledalaca u dvorani „Miloš Grbić” u Kleku zdušno je bodrilo svoj tim koji se u četvrtom kolu Super lige sastao sa beogradskom Crvenom zvezdom. Iako su gošće bile favoriti, pošteno su se namučile da osvoje sva tri boda – slavile su rezultatom 3:0 (25:22, 25:22, 25:22).
Tim trenera Milorada Kijca dobro je otvorio meč, poveo sa 10:7, 17:14 i 21:19, ali je na kraju set pripao gošćama. U drugom setu bilo je 12:7, pa 20:15 i 22:19 za Klečanke, ali su ponovo Beograđanke dobile set. U trećem setu domaćima je ponestalo snage i koncentracije, što su iskoristile gošće. Posebno raspoložena bila je Milka Stijepić, (nekada igračice MD Zrenjanina). To je treći poraz Klečanki koje se u narednom kolu u Subotici sastaju sa Spartakom.
– Propustili smo priliku da osvojimo prva dva seta protiv Crvene zvezde. Greške i loš prijem servisa doveli su nas do poraza, to moramo da popravimo da bismo se u Subotici izborili za povoljniji rezultat – izjavio je Milorad Kijac, trener Klek MD Zrenjanin.
Klek MD Zrenjanin: M. Miljević 2, Đurić 1, Jelisavčić 3, Džamić 8, Bogdanović 7, T. Miljević 1, Dapčević (l), Dejanović (l), Perović 7, Praštalo 3, Spasojević 5, Sarić 2.

Ž. CVETIĆ