„OPEL ĆIRKOM“: Povoljan servis motora i besplatna kontrola kočnica uz „Zrenjanin“

U Srbiji je poslednjih par godina uvezeno na hiljade polovnih automobila. Vozila brenda „opel” se, zbog velike popularnosti i poverenja koje ova marka uživa u Srbiji, već godinama nalazi u samom vrhu, sa ukupno 16.000 uvezenih vozila (podatak se odnosi zaključno sa 2015 godinom).
Najveću popularnost u Srbiji ima „opel astra” (modeli G i H) sa preko 5.500 uveženih „polovnjaka” zatim ide „korsa”, „zafira”, „meriva”, „insignia”…
– Na osnovu ovih podataka, a svakako i analizirajući strukturu vozila koja nam dolazi u Servis, mi u „Ćirkomu” smo doneli odluku da se maksimalno posvetimo klijentima koji su se odlučili da kupe polovan automobil i da im izađemo u susret sa neverovatno dobrim ponudama, uslugama servisa i uslovima plaćanja – ističu u „Opel Ćirkomu“.
Prema njihovim podacima, najveći broj uveženih polovnih automobila u Srbiji je godišta izmedju 2001. i 2005.
– Od nedavno smo u našem servisu uveli mogućnost da svaki klijent može da bira između originalnog rezervnog dela, uz koji dobija do 24 meseca garanciju, i fabrikata (rezervni delovi koji su odličnog kvaliteta ali nisu originalni GM) kao i da odabere rezervne delove koje nose oznaku neke od velikana svetske auto industrije („Bosch”, „Siemens”, „Valeo”…) po izuzetno povoljnim cenama i maksimalnim garancijama za kvalitet- kažu u „Opel Ćirkomu“.
U ovom Servisu akcenat stavljaju na redovna održavanje i servisiranje automobila. Tako od 1. novembra ove godine, primera radi, vlasnici „opel astre G” i „astre H” (benzinski agregat 1.4) ili „korse D” (benzinski agregat 1.2) redovan servis motora, što podrazumeva menjanje motornog ulja GM 5w/30, filter ulja i uslugu servisnog odeljenja, u „Opel Ćirkomu“ će platiti svega 4,049 dinara sa PDV-om.
Takođe, svim vlasnicima „opel” automobila koji posete servis „Opel Ćirkom” i donesu najnoviji broj lista „Zrenjanin” sa sobom, u Servisu će uraditi besplatnu kontrolu kočnica na digitalnom „heka lajne“ sistemu, kao i besplatnu proveru stepena smrzavanja antifriza.
Servis „Opel Ćirkom” nalazi se u novoj Industrijskoj zoni Jugoistok, a sve informacije možete dobiti na brojeve telefona 023/3150000, 062/241928 ili 063/560607.
S.V.