„OPEL ĆIRKOM”: Provera vozila u 12 tačaka

Akcija koja je od skoro pokrenuta u „Opel Ćirkomu“ zasnovana je na čestim upitima klijenata koji su skoro postali vlasnici polovnih automobila, a koji se susreću sa nizom problema na svojim automobilima. Naime, „Opel Wellness” je osmišljena da pomogne vlasnicima „opel” vozila koja su starija od 4 godine, a gde se u okviru pregleda svih bitnih sklopova i komponenti na automobilu utvrđuje tačno stanje vozila.
– Pregled vozila obuhvata proveru stanja brisača i prskalica vetrobran stakala, proveru stanja akumulatora i rashladne tečnosti, proveru stanja svetlosne i zvučne signalizacije kao i pritiska u pneumaticima uz dubinu šare, proveru stanja kočnica, kočionih obloga i diskova te proveru stanja trapa, amortizera i izduvnog sistema – kažu u Servisu „Ćirkoma“, uz napomenu da klijenti mogu zatražiti i detaljniju analizu automobila i dijagnostiku motora, kao i da se kroz „Opel online” sistema proveri prethodna zabeležena, servisna istorija vozila i kilometraža kako bi se uporedila sa aktuelnim stanjem na vozilu.
Ceo proces traje od pola sata do 45 minuta, a klijenti dok čekaju svoje vozilo, vreme mogu da prekrate u prodajnom salonu vozila i da se upoznaju sa najnovijim modelima iz „opel” prodajnog asortimana.
– Na kraju pregleda vozila, dobija se radni nalog sa tačnom dijagnozom i stanjem automobila. Ukoliko se utvrdi da je na vozilu neophodna odredjena intervencija, vlasnik dobija napismenu ponudu za otklanjanje lociranog kvara uz odredjene popuste na uslugu servisa i ugrađene delove- kažu u Servisu „Ćirkoma“.
Ono što je jako bitno jeste da se u ovom Servisu ne radi niti jedna popravka na vozilu bez prethodnog odobrenja vlasnika vozila, a na kraju intervencije on ima pravo da dobije na uvid zamenjeni rezervni deo i da ga ponese sa sobom.
Program „Opel Wellness” je od višestruke koristi vlasnicima vozila jer za nešto više od pola sata, dobija se tačna dijagnoza i slika u kakvom je stanju automobil i koja su to ulaganja koja vlasnik vozila može da očekuje.
Termin za „Opel Wellness” zakazuje se putem brojeva telefona 023/3150000 i 062/241928 .
S.V.