„OPEL ĆIRKOM”: Sajamska ponuda stiže pre sajma automobila

3-SajamListZrIako je do Sajma automobila u Beogradu ostalo skoro dva meseca „Opel Ćirkom”, uz tradiciju prodaje „opel“ vozila dugu 20 godina, spremio je fantastične popuste, uštede i uslove finansiranje svima koji u toku februara meseca posete salon „Ćirkoma“ i odluče se da kupe novi „opel” automobil.

– Ponude koje smo spremili su sigurno najpovoljnije ponude do sada. Spremili smo Opel vaučere kojima kupci, koju kupuju za gotovinu, mogu dodatno da umanje cenu koštanja vozila. Vaučeri se nalaze na našoj web stranici (www.opelcircom.rs) i kada kupac odabere model koji ga zanima, vaučer će mu se automatski pojaviti na ekranu. Klijent tada treba samo da popuni par zahtevanih polja i vaučer će automatski stići na prijavljenu email adresu ali i nama u prodajni salon. Ovim je ceo proces završen – kažu u prodajnom salonu „Ćirkoma”.

Takođe, u ovom salonu spremili su i fenomenalne uslove za klijente koji se opredele za kupovinu vozila putem kredita ili lizinga. Fizička lica sada mogu da kupe nov automobil sa 0 odsto kamate na 36 meseci za iznos do maksimalnih 7.000 evra kredita ili na 60 meseci sa subvencionisanom kamatom za identičan iznos kredita od 7.000 evra gde mesečna rata iznosi 127 evra.

Za pravna lica, preduzetnike i registrovana poljoprivredna gazdinstva, kupovina vozila obavlja se uz kamatu od samo 3,4 odsto godišnje, a svim klijentima na raspolaganju je i zamena vozila po sistemu „staro za novo”.

U „Ćirkomu“ se nude „opel” vozila sa fabričke 4 godine garancije ili do navršenih 120.000 km, 4 godine pomoć na putu u Srbiji i Evropi, 12 godina garancije na karoseriju uz obavezne godišnje antikorozivne preglede. Servisni interval za sva putnička „opel” vozila je neverovatnih 30.000 km, odnosno jednom godišnje.

– Ovih dana krećemo i sa potpisivanjem ugovora sa sindikatima firmi gde nudimo odloženo plaćanje do 12 mesečnih rata za servisne usluge i popravke „opel”, „ševrolet” i „daevu“ vozila, pa pozivamo predstavnike sindikata koji imaju interes za saradnjom da nam se jave kako bismo potpisali ugovor – kažu u „Ćirkomu“.

Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 023/315-00-00, 063/56-06-07, servis 062/24-19-28.

S.V.