„OPEL ĆIRKOM“: U toku prolećna servisna akcija

Nakon promenljivog marta, došao je i april, mesec u kojem moramo malo da se posvetimo i svom četvorotočkašu kako bi ga osvežili, pregledali i prekontrolisali. Zbog toga su u servisu „Opel Ćirkoma“ doneli niz vrlo popularnih odluka u kojima svi vlasnici Opel vozila mogu brzo i po vrlo pristupačnim cenama (a neke od akcija su i potpuno besplatne) da pregledaju, prekontrolišu a po potrebi i izvrše popravku na svom „opelu”.
– Višegodišnje iskustvo govori nam da klijenti u ovom periodu imaju najviše problema sa klima uređajima u svom vozilu (pogotovo što se klima nije koristila od prethodnog leta), kao i sa kočnicama, amortizerima, sponama, balans štanglama, ležajevima kao i ostalim sastavnim delovima točkova i trapa vozila. Zbog toga smo doneli odluku da svim vlasnicima „opel” vozila ponudimo pregled automobila kako bi utvrdili trenutno stanje vozila, kočnica i trapa automobila, a sve to bez naplate usluge. Ukoliko se klijent odluči da odmah otkloni locirani kvar, spremili smo vrlo popularne cene originalnih i kvalitetnih zamenskih rezervnih delova, kao i plaćanje na rate – kažu u servisu „Opel Ćirkoma“.
Još jedna od novina u ovom servisu je dezinfekcija kao i kompletno čišćenje sistema klimatizacije u vozilu po ceni od 1,900 dinara, a cela operacija traje oko sat vremena.
U prodajnom salonu „Ćirkoma” i dalje traju sajamske kampanje i popusti kada su „opel“ vozila u pitanju.
Sajamska ušteda, u zavisnosti od modela odabranog automobila, tipa i pogonskog agregata, može biti i viša od 4000 evra. Takođe, u salonu „Ćirkoma” postojeći vlasnici „opel” vozila svoj stari automobil mogu zameniti za novi po sistemu staro za novo uz doplatu ili da mu stari automobil bude učešće za novi putem „opel” finansiranja sa „0 odsto kamate” .
Za sve informacije dostupni su brojevi telefona 023/3150000 i 063/560607.
S.V.