PRIPREME ZA TENISKI SPEKTAKL: U Kristalnoj dvorani počelo postavljanje terena

Duel teniserki Srbije sa selekcijom Australije na programu je 22. i 23. aprila 2017. godine u Zrenjaninu. U Kristalnoj dvorani danas je počelo postavljanje terena, što je snimio naš fotoreporter Jovan Njegović Drndak.

Na sajtu Teniskog saveza Srbije objavljeno je da selektorka srpskog tima Tatjana Ječmenica Jevtić u tom duelu  računa na Ninu Stojanović (126. na WTA listi), Aleksandru Krunić (132), Ivanu Jorović (173) i Zrenjaninku Dejanu Radanović (329).

Selektorka Australije Alisija Molik odlučila se za sledeći tim: Daria Gavrilova (28. na WTA listi ), Ešli Barti (85), Desti Ajava (192) i Kejsi Delakava (91. u dublu na WTA listi).

Prvog dana takmičenja (subota, 22. april) igraće se dva singl meča. Prvi počinje u 13 časova, a drugi odmah po završetku prvog duela. Drugog dana (nedelja, 23. aprila) na programu su dva singl meča i dubl. Prvi singl počinje u 13 sati, potom sledi drugi singl, a zatim dubl.

Do sada smo uspeli da saznamo da će ulaznice koštati 200 dinara po danu ili 300 dinara za komplet karata za dva dana, a prodavaće se putem prodajne mreže Eventima i onlajn preko njihove web stranice (www.eventim.rs). U subotu i nedelju karte će moći da se kupe samo na biletarnicama Kristalne dvorane (od 10.00 do 17.00).